Wie zijn wij

 

De Innerlijke Bron

Reeds meer dan 30 jaar zijn Jan en Katelijne gepassioneerd door gezonde voeding, lichaamsbeweging en een evenwichtige levensstijl. Door hun gezamenlijke Taji- en Qigongschool ” De Innerlijke Bron”, opgericht in 2004, waren er vele directe contacten met China en leerden ze ook de Chinese taal en cultuur kennen en waarderen. Therapeutische massage en Acupunctuur waren het logische vervolg. Onze praktijk voor Hypnotherapie sluit daar perfect bij aan.
We blijven constant bijleren, groeien en ontwikkelen. Ondertussen is het centrum “De Innerlijke Bron” bekend in de ruime omgeving met vele klanten uit binnen- en buitenland.

 

 

 

Even Kennismaken

 

Katelijne
Acupunctuur

Katelijne Eulaers

Katelijne is gediplomeerd acupuncturist bij ICZO (Instituut voor Complementaire Zorgen Opleidingen) en neemt jaarlijks deel aan bijscholingen en gespecialiseerde cursussen in acupunctuur- en aanverwante technieken. (www.ICZO.be). Ze gaf verscheidene jaren les in gezonde voeding voor VELT (vanaf 1987), verdiepte zich in de Oosterse voedingsleer en volgde de opleiding tot Westers fytotherapeut (kruidendeskundige) in 1991. Als Bachelor in de Verpleegkunde heeft ze gedurende meer dan 25 jaar een verpleegkundige carrière opgebouwd, waaronder 17 jaar op de afdeling hemodialyse. Tegenwoordig werkt Katelijne uitsluitend als full-time acupuncturist in haar eigen praktijk. De acupunctuurpraktijk van Katelijne is stevig geworteld in deze 30 jaar ervaring. Kijk onder de foto voor een uitgebreid curriculum.

 

Acupunctuur

Acute en chronische klachten

BEKIJK MEER

 

Jan
Hypnose, Taiji & Qigong

Jan De Kock

Jan is gecertificeerd hypnotherapeut en helpt mensen met succes hun vaste patronen doorbreken.

Jan heeft ruime ervaring met lichaamswerk, relaxatie, meditatie en Chinese bewegingsvormen. Hij beoefent Taiji en Qigong sinds 1986. Hij gaf vele jaren groepslessen en leidde verschillende Taiji-leraars op. Momenteel geeft hij vooral privélessen en workshops voor kleinere groepen.

Jan studeerde Tuina (Chinese massage therapie) en werkte vele jaren als zelfstandig massage therapeut.

Kijk onder de foto voor een uitgebreid curriculum.

 

Hypnotherapie

Ook jij kan veranderen

BEKIJK MEER

Taiji en Qigong

Privé-lessen op jouw maat

BEKIJK MEER